Trelleborgs Brukshundklubb

Besök och telefontid: 

Semesterstängt 27 juni - 1 sep mejlen kontrolleras sporadiskt under denna tid

Onsdagar 18-19     

  Telefonnummer: 0410-23249

 

Övrig tid via mejl:  Kansli


 

Hål i staketet

Det har kommit till styrelsens kännedom att det finns hål i staketet runt våra appellplaner, givetvis vill vi åtgärda detta, men som ni alla vet är vi en idéell förening och allt underhåll sköts i mån av tid. Jag vill poängtera att det är en träningsanläggning och inte en rastgård. Det är så att det strikta hundägaransvaret gäller på klubben och det är er skyldighet att hålla era hundar under uppsikt även under träning, oavsett om vår klubb är inhägnad eller ej. 

Givetvis är det beklagligt att hundar lyckats smita ut, det vill vi ju såklart inte ska ske! Detta blir därför ett ypperligt tillfälle för mig att påminna om vår fixardag den 1 september där alla klubbens medlemmar hälsas varmt välkomna att delta med de kunskaper och erfarenheter ni besitter! Vi kommer att ställa i ordning, laga och fixa det som behövs. Ta med er familjen men låt de pälsbeklädda stanna hemma denna dag då det kommer köras fordon och barn springer lösa 😉 Vi bjuder på grillad korv som tack för er hjälp att hålla vår fina klubb i ordning!
Anmälningsformulär finner ni här! Anmälningsformulär >>>
Ha en fortsatt skön sommar,
Anna Hanning, ordförande TBK

Kursinfo

Markera den kurs som du är intresserad av, fyll i din e-postadress och ditt namn. Är du intresserad av fler kurser gör du en ny anmälan. Du får ett mail som du måste bekräfta. Ser du inget titta i din spammapp. När en kurs blir aktuell får du e-post med länk så du kan se om kursen passar dig och anmäla dig. Klicka i rutan under ditt namn för att godkänna prenumerationen.
Antispam
Vi har lagt in spamskydd. Fyll i bokstäverna.

 
© Trelleborgs Brukshundklubb

Gislövs strandväg 209 - 231 92 Trelleborg