Besök och telefontid:

Telefonnummer: 0410-23249

Övrig tid via mejl:  Kansli

Klubbtävling Agility 15 maj

Nu är det dags för årets första klubbtävling i agility. I år kommer vi endast att köra två klubbtävlingar (en nu och en i höst).

Vi kommer att satsa på att ha fler ansvariga på plats för att få tävlingarna att flyta på bättre. Bland annat kommer vi att bygga en bana på varje sida för att slippa ödsla så mycket tid på ombyggnad.

Cafeterian kommer att ha öppet med försäljning av lättare förtäring och fika. Även om ni inte vill tävla själv så är ni varmt välkomna att komma och titta. Kanske passa på att köra lite miljöträning med din hund?

Givetvis kommer resultaten från båda klubbtävlingarna att slås ihop och tre stycken klubbmästare att utses. (en i XS/S/M, en i XL/L och en i Novis)

Läs mer om hur du anmäler och betalar HÄR

Varmt Välkomna!