Trelleborgs Brukshundklubb

Kurser

Vilka kurser kan jag gå?

För att delta på våra kurser skall hunden vara fullvaccinerad, id-märkta  och uppnått minst 3 månaders ålder.

Under kursinnehåll så  hittar du de krav vi har att för att gå på en specifik kurs.

Det krävs även att du som förare är har något medlemskap i trelleborgs brukshundklubb. 

länk till kursinheåll >>

länk till medlemsidan >>

Hur anmäler jag mig till kurs?

För kurser görs anmälan när en kurs läggs ut under ”Aktuella kurser”.  Kursen och anmälningsformuläret finns ute tills den blir fullbokad. Kommer det in fler anmälningar än vi har plats till så tar vi dem i turordning. Efter att kursen är fullbokad får du reda på om du kom med eller inte. En inbjudan med alla detaljer kring kursen som starttid och vad du behöver ha med dig kommer i god tid före kursstart.
OBS! Vi tar inte emot förhandsanmälningar till kurser! Endast de kurser som finns ute på sidan Aktuella kurser går att anmäla sig till.
Man kan lägga sig som prenumerant på den kurs man är intresserad av så får man ett mejl när den aktuella kursen är utlagd för anmälan.
Den anmälan hittar du längst till höger på medlemssidan  >>

Vilka kurser startar?
Varje vår och höst samlas instruktörerna för planering av terminens kurser. Det hela är en ideell verksamhet och antal kurser likasom typ är helt beroende på hur många instruktörer vi har tillgång till vid kursstart. Därför är det inte säkert att alla kurstyper kommer att anordnas just denna säsong.

 Alla våra kurser anordnas tillsammans med studiefrämjandet 

 

 

Kursinfo

Markera den kurs som du är intresserad av, fyll i din e-postadress och ditt namn. Är du intresserad av fler kurser gör du en ny anmälan. Du får ett mail som du måste bekräfta. Ser du inget titta i din spammapp. När en kurs blir aktuell får du e-post med länk så du kan se om kursen passar dig och anmäla dig. Klicka i rutan under ditt namn för att godkänna prenumerationen.
Antispam
Vi har lagt in spamskydd. Fyll i bokstäverna.

 
© Trelleborgs Brukshundklubb

Gislövs strandväg 209 - 231 92 Trelleborg